Show simple item record

dc.contributor.advisorApellániz González, Iñigo
dc.contributor.authorOlalde Leoz, Mikel
dc.contributor.otherF. MEDICINA Y ODONTOLOGIA
dc.contributor.otherMEDIKUNTZA ETA ODONTOLOGIA F.
dc.date.accessioned2019-01-15T16:58:28Z
dc.date.available2019-01-15T16:58:28Z
dc.date.issued2019-01-15
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10810/30810
dc.description.abstractÈUS] Elikadura osasuntsuari geroz eta garrantzi handiagoa ematen dion inguru sozial honetan, azukreak gure dietan daukan rola susmopean dago azkenaldian. Erosi daitezkeen elikagai industrial askok azukrea daramate, kasu ugaritan produktuaren %20-30-a suposatzen duelarik, arrazoi argirik gabe. Lan honen bitartez azukrearen atzean dagoena arakatuko dugu, bere kontsumo patroian aldaketa sakonak lortzeko aukera desberdinak analizatuz.es_ES
dc.language.isoeuses_ES
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
dc.subjectazukreaes_ES
dc.subjectazúcar
dc.subjectzerga-legea
dc.subjectimpuesto
dc.titleAzukrearen osasun eraginen eta hari ezarritako zerga-legeen errebisio bates_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.date.updated2018-04-12T14:52:01Z
dc.language.rfc3066es
dc.rights.holderAtribución-NoComercial-CompartirIgual (cc by-nc-sa)
dc.identifier.gaurassign67072-704971


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Atribución-NoComercial-CompartirIgual (cc by-nc-sa)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Atribución-NoComercial-CompartirIgual (cc by-nc-sa)