Show simple item record

dc.contributor.advisorMediano Serrano, Lucía
dc.contributor.authorTurrientes Imaz, Anne
dc.contributor.otherEKONOMIA ETA ENPRESA FAKULTATEA. GIPUZKOAKO ATALA
dc.contributor.otherFACULTAD DE ECONOMÍA Y EMPRESA. SECCIÓN GIPUZKOA
dc.date.accessioned2023-04-18T14:49:57Z
dc.date.available2023-04-18T14:49:57Z
dc.date.issued2023-04-18
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10810/60783
dc.description.abstractGaur egun bizi dugun osasun krisiak kalte ekonomiko izugarriak eragin ditu eta gehien kaltetu duen sektoreetako bat ostalaritzarena izan da. Kalte hauez gain, negozioetan eta kontsumitzaileen ohituretan, premietan, gustuetan eta lehentasunetan aldaketak ere eragin ditu, eta hauetara egokitzeko marketinaren papera funtsezkoa izan da. Lan honetan beraz, EAE-ko eta sektoreko osasun krisi aurreko eta ondorengo egoera aztertuko da, bai eta marketin estrategiko eta operatiboaren azterketa burutu ere, negozioek aldaketetara egokitzeko ezar ditzaketen estrategien edo ekintzen bilduma bat eginez.es_ES
dc.language.isoeuses_ES
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectmarketinaes_ES
dc.titlePandemiaren eragina ostalaritza sektorearen marketineanes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.date.updated2022-06-09T06:09:57Z
dc.language.rfc3066es
dc.rights.holder© 2023, la autora
dc.contributor.degreeEnpresen Administrazio eta Zuzendaritzako Graduaes_ES
dc.contributor.degreeGrado en Administración y Dirección de Empresas
dc.identifier.gaurregister123222-873259-10
dc.identifier.gaurassign118917-873259


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record