dc.contributor.advisor | Mediano Serrano, Lucía | |
dc.contributor.author | Turrientes Imaz, Anne | |
dc.contributor.other | EKONOMIA ETA ENPRESA FAKULTATEA. GIPUZKOAKO ATALA | |
dc.contributor.other | FACULTAD DE ECONOMÍA Y EMPRESA. SECCIÓN GIPUZKOA | |
dc.date.accessioned | 2023-04-18T14:49:57Z | |
dc.date.available | 2023-04-18T14:49:57Z | |
dc.date.issued | 2023-04-18 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10810/60783 | |
dc.description.abstract | Gaur egun bizi dugun osasun krisiak kalte ekonomiko izugarriak eragin ditu eta gehien kaltetu duen sektoreetako bat ostalaritzarena izan da. Kalte hauez gain, negozioetan eta kontsumitzaileen ohituretan, premietan, gustuetan eta lehentasunetan aldaketak ere eragin ditu, eta hauetara egokitzeko marketinaren papera funtsezkoa izan da. Lan honetan beraz, EAE-ko eta sektoreko osasun krisi aurreko eta ondorengo egoera aztertuko da, bai eta marketin estrategiko eta operatiboaren azterketa burutu ere, negozioek aldaketetara egokitzeko ezar ditzaketen estrategien edo ekintzen bilduma bat eginez. | es_ES |
dc.language.iso | eus | es_ES |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.subject | marketina | es_ES |
dc.title | Pandemiaren eragina ostalaritza sektorearen marketinean | es_ES |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | |
dc.date.updated | 2022-06-09T06:09:57Z | |
dc.language.rfc3066 | es | |
dc.rights.holder | © 2023, la autora | |
dc.contributor.degree | Enpresen Administrazio eta Zuzendaritzako Gradua | es_ES |
dc.contributor.degree | Grado en Administración y Dirección de Empresas | |
dc.identifier.gaurregister | 123222-873259-10 | |
dc.identifier.gaurassign | 118917-873259 | |