Show simple item record

dc.contributor.authorKorta Carrión, Kepa
dc.date.accessioned2020-10-06T18:05:09Z
dc.date.available2020-10-06T18:05:09Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationGogoa 15 : 43-66 (2016)
dc.identifier.issn1577-9424
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10810/46569
dc.description.abstractZergatik eztabaidatzen dugu arteaz? Zertaz ari gara Mozart Bruckner baino hobea dela diogunean? Ba al du zentzurik esateak Sarrionandia poeta hobea dela Atxaga baino? Lertxundiren nobelak hobeak direla Saizarbitoriarenak baino? Baieztapen horien aldeko nahiz kontrako arrazoiak ematen hastea alferlana al da?
dc.language.isoeus
dc.publisherServicio Editorial de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatearen Argitalpen Zerbitzua
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.titleDe Gustibus. Arguing about Taste and Why We Do It, Peter Kivy, Oxford: Oxford University Press, 2015, xii+173 or.
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.rights.holder© 2016, Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua
dc.identifier.doi10.1387/gogoa.17257


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record