dc.contributor.author | Korta Carrión, Kepa | |
dc.date.accessioned | 2020-10-06T18:05:09Z | |
dc.date.available | 2020-10-06T18:05:09Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Gogoa 15 : 43-66 (2016) | |
dc.identifier.issn | 1577-9424 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10810/46569 | |
dc.description.abstract | Zergatik eztabaidatzen dugu arteaz? Zertaz ari gara Mozart Bruckner baino hobea dela diogunean? Ba al du zentzurik esateak Sarrionandia poeta hobea dela Atxaga baino? Lertxundiren nobelak hobeak direla Saizarbitoriarenak baino? Baieztapen horien aldeko nahiz kontrako arrazoiak ematen hastea alferlana al da? | |
dc.language.iso | eus | |
dc.publisher | Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatearen Argitalpen Zerbitzua | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.title | De Gustibus. Arguing about Taste and Why We Do It, Peter Kivy, Oxford: Oxford University Press, 2015, xii+173 or. | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.rights.holder | © 2016, Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua | |
dc.identifier.doi | 10.1387/gogoa.17257 | |