Toggle navigation
Itzuli
English
español
Basque
Nire Dspace
Basque
English
español
Basque
FAQ
Toggle navigation
Item erakusi
ADDI
IKERKUNTZA
Artikuluak, Komunikazioak, Liburuak
Artikuluak
Item erakusi
ADDI
IKERKUNTZA
Artikuluak, Komunikazioak, Liburuak
Artikuluak
Item erakusi
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Assessment of gallic acid-modified fish gelatin formulations to optimize the mechanical performance of films
Ikusi/
Ireki
Postprint (414.3Kb)
Data
2018-09-14
Egilea
Leceta Lasa, Itsaso
Urdanpilleta Landaribar, Marta
Zugasti, Iraitz
Guerrero Manso, Pedro Manuel
De la Caba Ciriza, María Coro
Metadata
Itemaren erregistro osoa erakusten du
Estadisticas en RECOLECTA
(LA Referencia)
International Journal of Biological Macromolecules 120(Part B) : 2131-2136 (2018)
URI
http://hdl.handle.net/10810/64835
Collections
Artikuluak
Bestelakorik adierazi ezean, itemaren baimena horrela deskribatzen da:© 2018 Elsevier under CC BY-NC-ND license
Bilatu Gordailuan
Bilduma honetan
Zerrendatu
Gordailu osoa
Komunitateak & bildumak
Argitalpen dataren arabera
Egileak
Izenburuak
Departamentos (cas.)
Departamentos (eus.)
Materiak
Bilduma hau
Argitalpen dataren arabera
Egileak
Izenburuak
Departamentos (cas.)
Departamentos (eus.)
Materiak
Nire kontua
Sartu
Estatistikak
Ikusi erabilearen inguruko estatistikak