Now showing items 1-1 of 1

    • Thumbnail

      Jasangarritasuna unibertsitate graduetan lantzeko gida metodologikoa. Giza Nutrizioko eta Dietetikako Graduan garatutako esperientzia 

      Bustamante Gallego, María Ángeles ORCID; Navarro Santamaría, Virginia ORCID; Martínez González, Olalla ORCID; Churruca Ortega, Itziar ORCID; Miranda Gómez, Jonatan ORCID; Simón Magro, Edurne ORCID; Rada Fernández de Jauregui, Diego; Etaio Alonso, Iñaki ORCID; Hernández Ochoa, Igor ORCID; Larrechi Lamelas, Idoia ORCID; Lasa Elguezua, Arrate ORCID (Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatearen Argitalpen Zerbitzua, 2021)
      [EU]Indarrean dagoen elikadura sistema agroindustrial eta globalizatua aldaketa klimatikoaren erantzule nagusietako bat da, berotegi efektuko gasen heren baten erantzule nagusi izanik. Ekoizpen, banaketa eta kontsumo eredu ...