Now showing items 1-2 of 2

    • Thumbnail

      FODMAP urriko dieta eta haien erabilgarritasuna hesteko gaixotasunen maneiuan 

      Perez Junkera, Gesala; Lasa Elguezua, Arrate ORCID; Miranda Gómez, Jonatan ORCID; Navarro Santamaría, Virginia ORCID; Simón Magro, Edurne ORCID; Larrechi Lamelas, Idoia ORCID; Martínez González, Olalla ORCID; Bustamante, Marian; Churruca Ortega, Itziar ORCID; Vázquez Polo, Maialen (Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatearen Argitalpen Zerbitzua, 2020)
      FODMAPs, subtances that can be found naturally in a wide variety of foods such as dairy products and certain plant origin foods, have been associated with symptoms of certain intestinal diseases. These short-chain fermentable ...
    • Thumbnail

      Jasangarritasuna unibertsitate graduetan lantzeko gida metodologikoa. Giza Nutrizioko eta Dietetikako Graduan garatutako esperientzia 

      Bustamante Gallego, María Ángeles ORCID; Navarro Santamaría, Virginia ORCID; Martínez González, Olalla ORCID; Churruca Ortega, Itziar ORCID; Miranda Gómez, Jonatan ORCID; Simón Magro, Edurne ORCID; Rada Fernández de Jauregui, Diego; Etaio Alonso, Iñaki ORCID; Hernández Ochoa, Igor ORCID; Larrechi Lamelas, Idoia ORCID; Lasa Elguezua, Arrate ORCID (Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatearen Argitalpen Zerbitzua, 2021)
      [EU]Indarrean dagoen elikadura sistema agroindustrial eta globalizatua aldaketa klimatikoaren erantzule nagusietako bat da, berotegi efektuko gasen heren baten erantzule nagusi izanik. Ekoizpen, banaketa eta kontsumo eredu ...