Now showing items 1-2 of 2

    • Thumbnail

      Elikagaien barru-barruko egitura 

      Berraondo Juaristi, María Rosario ORCID; Fernández de Aránguiz Guridi, María Yolanda ORCID (Vicerrectorado de Calidad e Innovación Docente, 2011-06-14)
      Baliabidearen bidez, ikasleek elikatzeko jaten duguna, hau da, gure dietaren osagaiak, elikagaietan presente dauden espezie kimikoak edo beraien nahasteak besterik ez direla ikasteko proposatzen da. Hooregatik hauen oinarri ...
    • Thumbnail

      Erliebearen irudikapena eta analisia. Mapa topografikoa 

      Latasa Zaballos, Itxaro ORCID (Vicerrectorado de Calidad e Innovación Docente, 2011-06-27)
      Material honen barruan aurki daiteke iharduera-sorta bat erliebearen irudikapen kartografikoari buruzko gaia lantzeko diseinatu direnak. Horretarako, 13 ihardueren bidez mapa topografikoaren jatorria, balioa eta erabilpena ...