Now showing items 5-8 of 10

    • Thumbnail

      Eko-berrikuntza sustatzen duten faktore eragile batzuen azterketa meta-analisiaren bidez 

      Erauskin Tolosa, Artitzar; Zubeltzu Jaka, Eugenio ORCID (Facultad de Economía y Empresa. Sección Gipuzkoa, 2016-12-30)
      [EU] Berrikuntza epe ertain zein luzean ekonomi hazkundearen giltzarria izan den heinean, berrikuntza berdea, edo eko-berrikuntza, ondorengo hamarkadetan ekonomiaren hazkunde berdea sustatuko duen indar ...
    • Thumbnail

      Nekazaritzako elikagai ekologikoen banaketa politika iraunkorra: adierazle sistema agroekologikoaren proposamen praktikoa 

      Begiristain Zubillaga, Mirene; Landeta Rodríguez, Jon ORCID; Mediano Serrano, Lucía (Facultad de Economía y Empresa. Sección Gipuzkoa, 2016-12-30)
      [EUS] Nekazaritza ekologikoko produktuen ekoizpena eta kontsumoa hazi egin da azken urteetan, etengabe eta modu garrantzitsuan. Kontsumitzaileen segmentu berriak sortu dira kezka berriekin: osasuna, ingurumena, bertako ...
    • Thumbnail

      La internacionalización de la industria alimenticia española. El caso de Ebro Foods 

      De Matías Batalla, David (Facultad de Economía y Empresa. Sección Gipuzkoa, 2016-12-30)
      [ES] A lo largo de la historia de la economía y dirección de empresas diferentes teorías y modelos han tratado de explicar el proceso de internacionalización de la empresa. La mayoría de ellos se basaban en modelos ...
    • Thumbnail

      El perfil del consumidor de comercio justo 

      Cayón-Ruisánchez, Elena; García-de los Salmones, María del Mar; Pérez, Andrea (Facultad de Economía y Empresa. Sección Gipuzkoa, 2016-12-30)
      [ES] El comercio justo ha experimentado un crecimiento de ventas progresivo en los últimos años, si bien aún sigue representando una cuota de mercado pequeña en comparación con el comercio tradicional. A fin de ayudar a ...