23 Zenbakia (2016);;Número 23 (2016): Envíos recientes
Mostrando ítems 5-8 de 10
-
Eko-berrikuntza sustatzen duten faktore eragile batzuen azterketa meta-analisiaren bidez
(Facultad de Economía y Empresa. Sección Gipuzkoa, 2016-12-30)[EU] Berrikuntza epe ertain zein luzean ekonomi hazkundearen giltzarria izan den heinean, berrikuntza berdea, edo eko-berrikuntza, ondorengo hamarkadetan ekonomiaren hazkunde berdea sustatuko duen indar ... -
Nekazaritzako elikagai ekologikoen banaketa politika iraunkorra: adierazle sistema agroekologikoaren proposamen praktikoa
(Facultad de Economía y Empresa. Sección Gipuzkoa, 2016-12-30)[EUS] Nekazaritza ekologikoko produktuen ekoizpena eta kontsumoa hazi egin da azken urteetan, etengabe eta modu garrantzitsuan. Kontsumitzaileen segmentu berriak sortu dira kezka berriekin: osasuna, ingurumena, bertako ... -
La internacionalización de la industria alimenticia española. El caso de Ebro Foods
(Facultad de Economía y Empresa. Sección Gipuzkoa, 2016-12-30)[ES] A lo largo de la historia de la economía y dirección de empresas diferentes teorías y modelos han tratado de explicar el proceso de internacionalización de la empresa. La mayoría de ellos se basaban en modelos ... -
El perfil del consumidor de comercio justo
(Facultad de Economía y Empresa. Sección Gipuzkoa, 2016-12-30)[ES] El comercio justo ha experimentado un crecimiento de ventas progresivo en los últimos años, si bien aún sigue representando una cuota de mercado pequeña en comparación con el comercio tradicional. A fin de ayudar a ...