Show simple item record

dc.contributor.advisorZuriarrain Ocio, Juan
dc.contributor.advisorBerregi Abalde, Iñaki ORCID
dc.contributor.authorZuriarrain Ocio, Andoni
dc.date.accessioned2018-08-21T09:56:52Z
dc.date.available2018-08-21T09:56:52Z
dc.date.issued2017-04-11
dc.date.submitted2017-04-11
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10810/28366
dc.description266 p.es_ES
dc.description.abstractBertako sagarrak erabilita, sagar barietate bakarreko sagardoak egin dira, hiru kanpainetan zehar: 2012, 2013 eta 2014ko kanpainetan, hain zuzen ere. Sagar mota bakoitzak ematen duen sagardoa aztertzeko, muztioetatik abiatuta, hainbat parametro fisikokimiko neurtu dira. Honekin batera, muztio bakoitzaren profil polifenolikoa neurtua da, eta honen bilakaera jarraitu da hartziduran zehar. Horrela, polifenol bakoitzaren eragina honako parametro hauetan determinatu da: indar antioxidatzaile totala, iluntzea, proteinekin hauspeatzeko gaitasuna, uhertasuna eta erredox potentziala.es_ES
dc.language.isoeuses_ES
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES
dc.subjectmagnetic resonance spectroscopyes_ES
dc.subjectalcoholic beverageses_ES
dc.subjectantioxydants in foodes_ES
dc.subjectespectroscopia de resonancia magnéticaes_ES
dc.subjectbebidas alcohólicases_ES
dc.subjectantioxidantes en los alimentoses_ES
dc.titleSagar barietatearen eta polifenolen eragina Euskal Herriko sagardoaren ezaugarrietanes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/doctoralThesises_ES
dc.rights.holder(c)2017 ANDONI ZURIARRAIN OCIO
dc.identifier.studentID527937es_ES
dc.identifier.projectID14699es_ES
dc.departamentoesQuímica aplicadaes_ES
dc.departamentoeuKimika aplikatuaes_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record